10-KÆMPERNE K6 2018 & 2019

Glæd dig allerede nu til et fantastisk løb den 6. januar 2019 !!! Der venter dig en unik løbeoplevelse i Øland skoven.

Løbefællesskabet ROFL Run har samlet kræfterne og al viden om løb for at skabe et forløb med fortræning til et trailløb i Øland skoven. Fortræningsforløbet giver dig bl.a. adgang til fælles-, struktureret træning og events.

 

Målgruppe:

10-KÆMPERNE K6 forløbet er for øvede, let øvede og erfarne - måske dit første 10km løb. Fortræningsforløbet er beregnet for løbere, der som udgangspunkt kan løbe 8 km eller mere. Det vil være en fordel, at du er vant til at løbe to-tre gange om ugen.

 

Periode:

Træningen indledes onsdag d. 31. oktober kl. 18:15 i DGI Huset. Første aften starter med en orientering om forløbet kl. 18:00. Vi fordeler os herefter og løber den første tur sammen. Herefter træner vi hver mandag og onsdag indtil den 30. januar 2019.

Tempo:

Målsætningstiden som vi løber efter er 1t og 5min til 50min for 10km. Dvs. pace 6/6:15 min/km eller hurtigere.

 

Træningen med ROFLRun:

Holdet træner efter eget løbeprogram, der stiger lidt i sværhedsgrad uge for uge. Så det er vigtigt, at passe træningen.

 

Løbeholdene har 6 frivillige løbetrænere, der selv er motionister og som gerne vil dele ud af deres løbeerfaring. Vores løbetrænere er uddannet i DGI regi og planlægger selv ruterne for blandt andet at tilgodese variation i træningen.

 

Fortræningsforløbet:

Programmet tager udgangspunkt i to ugentlige træninger, som indeholder alle de vigtigste pas i forløbet, herunder dem der er sværeste at lave alene. Ialt opnås en alsidig træning bestående af intervaller, målsætnings- og tempo-ture, lange ture og meget andet.

 

Deltagelse giver dig:

• Deltagelse i ØLAND NYTÅRS TRAILLØB

• ROFL Run halsedisse

• 13 uger med 2 ugentlige løbetræninger

• Løb med ROFL Run til og med den 30. januar

• Deltagelse i ROFL Run events

• Råd og vejledning til dig, der vil forbedre dit løb

• Et løbefællesskab og kompetente løbetrænere

 

Når du er tilmeldt dig forløbet, så har vi reserveret et Øland Nytårs Trailløb startnummer til dig.

 

Tilmelding:

Du kan tilmelde dig via DGI-Huset´s reception eller hjemmeside http://dgihusetaabybro.halbooking.dk/proc_holdplan.asp eller brug tilmeldingsknappen. Tilmeld dig nu og få forløbet til kr. 299 til og med d. 5. november herefter 349 kr. Tilmelding lukker d. 14.. november 2018.

 

Tidspunkt:

Vi starter fra DGI-Huset Aabybro hver mandag kl. 17:30 og onsdag fra kl. 18:15 med fælles opvarmning. Efter træningen er der udstrækning og hyggesnak.

 

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte bootcampens ledere Jane Foget eller Karsten Sørensen via mail: info@roflrun.dk eller facebook: https://www.facebook.com/roflrun/

De bedste løbehilsner

ROFLRun - Running - Outdoor - Fitness - Laughing

 

Jane Foget & Karsten Sørensen

10-KÆMPERNE K6 !!!

 

Garanteret startnummer til

Trailløb på Øland

 

Forløbet starter den 31. oktober

 

Copyright © All Rights Reserved