10-KÆMPERNE K6

10-KÆMPERNE K6 !!!


Garanteret startnummer til

Aalborg Halvmarathon 2019


Forløbet starter den 4. februar


Glæd dig allerede nu til et fantastisk løb den 12. maj 2019 !!! Der venter dig en unik løbeoplevelse..

 

Løbefællesskabet ROFL Run har samlet kræfterne og al viden om løb for at skabe et forløb med fortræning til Aalborg Halvmarathon 2019.. Fortræningsforløbet giver dig bl.a. adgang til fælles-, struktureret træning og events.


Målgruppe:

10-KÆMPERNE K6 forløbet er for øvede, let øvede og erfarne - måske dit første 10km løb. Fortræningsforløbet er beregnet for løbere, der som udgangspunkt kan løbe 8 km eller mere. Det vil være en fordel, at du er vant til at løbe to-tre gange om ugen.


Periode:

Træningen indledes onsdag d. 4.. februar kl. 17:30 i DGI Huset. Første aften starter med en orientering om forløbet kl. 17:30. Vi fordeler os herefter og løber den første tur sammen. Herefter træner vi hver mandag og onsdag indtil den 26. juni 2019.   

 

Tempo:

Målsætningstiden som vi løber efter er 1t og 5min til 50min for 10km. Dvs. pace 6/6:15 min/km eller hurtigere.


Træningen med ROFLRun:

Holdet træner efter eget løbeprogram, der stiger lidt i sværhedsgrad uge for uge. Så det er vigtigt, at passe træningen.


Løbeholdene har 6 frivillige løbetrænere, der selv er motionister og som gerne vil dele ud af deres løbeerfaring. Vores løbetrænere er uddannet i DGI regi og planlægger selv ruterne for blandt andet at tilgodese variation i træningen.


Fortræningsforløbet:

Programmet tager udgangspunkt i to ugentlige træninger, som indeholder alle de vigtigste pas i forløbet, herunder dem der er sværeste at lave alene. Ialt opnås en alsidig træning bestående af intervaller, målsætnings- og tempo-ture, lange ture og meget andet.


Deltagelse giver dig:

• Mulighed for deltagelse i Aalborg Halvmarathon

• 21 uger med 2 ugentlige løbetræninger

• Løb med ROFL Run til og med den 26. juni

• Deltagelse i ROFL Run events

• Medlemstilbud

• Råd og vejledning til dig, der vil forbedre dit løb

• Et løbefællesskab og kompetente løbetrænere


Når du er tilmeldt dig forløbet, så har vi reserveret et Aalborg Halvmarathon startnummer til dig.

Note: Du skal være tilmeldt inden den 26.02 for kunne få 50% rabat!! Tilmeldningen lukker den 26.02 for løbet.


Tilmelding:

Du kan tilmelde dig via DGI-Huset´s reception eller hjemmeside  http://dgihusetaabybro.halbooking.dk/proc_holdplan.asp eller brug tilmeldingsknappen. Tilmeld dig nu og få forløbet til kr. 389 til og med d. 1. marts herefter 449 kr. Tilmelding lukker d. 6. marts 2019.


Tidspunkt:

Vi starter fra DGI-Huset Aabybro hver mandag kl. 17:30 og onsdag fra kl. 18:00 med fælles opvarmning. Efter træningen er der udstrækning og hyggesnak.


Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte bootcampens ledere Jane Foget eller Karsten Sørensen via mail: info@roflrun.dk eller facebook: https://www.facebook.com/roflrun/

 

 

De bedste løbehilsner

 

ROFLRun - Running - Outdoor - Fitness - Laughing


Jane Foget & Karsten Sørensen

Copyright © All Rights Reserved