10 km & Halvmarathon Bootcamp 18

10 km & Halvmarathon BootCamp !!!


Garanteret startnummer til Aalborg Halvmaraton distancen til kr. 200,- og 10 km til kr. 150.- kan tilkøbes til dit

12 ugers BootCamp forløb !!!


Forløbet starter den 4. feb. og den 25. februar 2019.


Glæd dig allerede nu til et fantastisk løb den 12. maj 2019 !!! Der venter dig en unik løbeoplevelse over og under Limfjorden. Aalborg Halvmarathon ruten, der bringer dig under vandet - vel at mærke uden at du bliver våd !!! Næste år vil 8000 friske løberes hastige fodtrin fylde gaderne og Limfjordstunnellen igen vil genlyde af begejstrede råb og klapsalver.

 

DGI Nordjylland og løbefællesskabet ROFL Run har samlet kræfterne og al viden om løb for at skabe et 12 ugers bootcampforløb med fortræning til 10km og halvmarathon ved Aalborg Halvmarathon. Fortræningsforløbet giver dig bl.a. adgang til fælles-, struktureret træning og events.


Målgruppe:

Bootcampforløbet er for øvede og let øvede - måske dit første 10km løb eller halvmarathon. Fortræningsforløbet er beregnet for løbere, der som udgangspunkt kan løbe 8 km eller mere. Det vil være en fordel, at du er vant til at løbe to-tre gange om ugen.


Periode:

Træningen indledes mandag d. 4. februar kl. 17:30 i DGI Huset. Første aften starter med en orientering om forløbet kl. 17:15. Vi fordeler os herefter og løber den første tur sammen. Herefter træner vi hver mandag og onsdag indtil den 26. juni 2018.   

 

Periode for specifik halvmarathon træning:

Træningen indledes mandag d. 25. februar kl. 17:30 i DGI Huset. Første aften starter med en orientering om BootCamp forløbet kl. 17:15. Vi fordeler os herefter på holdene og løber den første tur sammen. Vi træner hver mandag, onsdag og i weekenden (lørdag for 21,1km) indtil Aalborg Halvmarathon i den 12. maj.


Tempo:

Målsætningstiden som vi løber efter spænder mellem 2t til 2t og 30min for halvmarathon og mellem 55min til 1t og 10min for 10km. I sidste del af BootCamp forløbet vil vi arbejde med følgende pace:

• Tid: 2t – 5:40 min/km - afhænger af deltagerne

• Tid: 2t og 15min – 6:25 (6:30) min/km

• Tid: 2t og 30min – 7:00 min/km


Træningen med ROFLRun:

Ved bootcampens start tages der udgangspunkt i den enkeltes form. Så du løber sammen med andre på det niveau, der passer til dig. Hvert hold træner efter eget løbeprogram, der stiger lidt i sværhedsgrad uge for uge.


Løbeholdene har 8 frivillige løbeguides, der selv er motionister og som gerne vil dele ud af deres løbeerfaring. Vores løbeguides er uddannet i DGI regi og planlægger selv ruterne for blandt andet at tilgodese variation i træningen.


Fortræningsforløbet:

Programmet tager udgangspunkt i tre ugentlige træninger, som indeholder alle de vigtigste pas i forløbet, herunder dem der er sværeste at lave alene. Ialt opnås en alsidig træning bestående af intervaller, målsætnings- og tempo-ture, lange ture og meget andet.

Ugens almindelige løbetur løbes som udgangspunkt i dit målsætningstempo de sidste 6 uger af BootCamp'en og evt. med lidt løbeteknik/styrketræning specifikt for løbere. Det andet træningspas vil bestå af intervaller, fartlege og bakkeløb. Ugen afsluttes med en lang tur i varieret tempo.


Deltagelse i BootCamp giver dig:

• Mulighed for tilkøb af et startnr. (10km eller 21,1km) til Aalborg Halvmarathon (incl. T-shirt)

• 12 uger med 2 ugentlige løbetræninger for 10km

• 12 uger med 3 ugentlige løbetræninger for 21,1km

• Løb med ROFL Run til og med juni måned

• Deltagelse i et internt løb i juni måned

• Deltagelse i ROFL Run events

• Råd og vejledning til dig, der vil forbedre dit løb

• Et løbefællesskab og kompetente løbetrænere


Når du er tilmeldt dig BootCamp forløbet, så har vi reserveret et Aalborg Halvmarathon startnummer til dig.

Note: Du skal være tilmeldt inden den 26.02 for kunne få 50% rabat!! Tilmeldningen lukker den 26.02 for løbet.


Tilmelding:

Du kan tilmelde dig via DGI-Huset´s reception eller hjemmeside  http://dgihusetaabybro.halbooking.dk/proc_holdplan.asp eller brug tilmeldingsknappen - vælg 10-KÆMPERNE-K7 eller K6. Tilmeld dig nu og få forløbet til kr. 389 til og med d. 1. marts herefter 449 kr. Tilmelding lukker d. 6. marts 2019.


Tidspunkt:

Vi starter fra DGI-Huset Aabybro hver mandag kl. 17:30 og onsdag fra kl. 18:00 med fælles opvarmning. Træningsdagen i weekenden er fastlagt til lørdag kl. 09:00. Startstederne i weekenden vil skifte mellem Biersted, Blokhus, Aabybro og Øland i Jammerbugt kommune. Efter træningen er der udstrækning og hyggesnak.


Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte bootcampens ledere Jane Foget eller Karsten Sørensen via mail: info@roflrun.dk eller facebook: https://www.facebook.com/roflrun/

 

 

De bedste løbehilsner

 

ROFLRun - Running - Outdoor - Fitness - Laughing


Jane Foget & Karsten Sørensen

Copyright © All Rights Reserved