Løbeskole 2018

Vi gentager succesen og udbyder løbeskoler for dig, der gerne vil være en del af et løbefællesskab. Hold formen ved lige henover vinteren og få styrket din krop, så du er klar til sommerens mål. Vi starter op d. 5. februar!

 

Målgruppe:

Løbeskolerne er for alle begyndere og let øvede, også unge mennesker med lyst til at komme i gang med at løbetræne under strukturerede forhold. Vi udbyder: Begynderholdet & 5-kæmperne. 5-kæmperne er for dig, der har gennemført Begynderholdet/5-kæmperne eller for den øvede løber, som elsker 5 km-distancen. De længere distancer dækkes af Halvmarathon Bootcamp forløbet.

Periode:

Træningen indledes mandag d. 5. februar kl. 17:30 i DGI Huset. Første aften starter med en orientering om de to løbeskoler kl. 17:15. Vi fordeler os herefter på de to skoler og går/løber den første tur sammen. Herefter træner vi hver mandag og onsdag indtil den 27. juni 2018.

 

Tempo:

Er du som de fleste – vil gerne – men det bliver ligesom ikke til noget. Så er ROFL Run's løbeskolen et godt tilbud til dig, der gerne vil i gang med at løbe eller have lidt mere struktur på dine løbevaner.

Træningen med ROFLRun:

Ved løbeskolens start bliver der oprettet to hold, hvor der tages udgangspunkt i den enkeltes form. Så du løber sammen med andre på det niveau, der passer til dig. Hvert hold træner efter eget løbeprogram, der stiger lidt i sværhedsgrad uge for uge.

Løbeguides fra ROFL Runners sørger for passende tempo og gå-pauser. Du skal afsætte 55 til 75 min træningen.

 

Løbeskolen har 8 frivillige løbeguides, der selv er motionister og som gerne vil dele ud af deres løbeerfaring. Vores løbeguides er uddannet i DGI regi og planlægger selv ruterne for blandt andet at tilgodese variation i træningen.

 

Løbeskolerne:

Begynderholdet er for begyndere eller dig, der har gennemført Igangsætterne og som i udgangspunktet kan løbe 5-10 min. i et stille og roligt tempo. Målet med træningen er at etablere en fast træningsrutine, forbrænde kalorier og finde glæden ved at løbe og bevæge sig. I tillæg laves forskellige øvelser, der styrker kroppen og er med til at gøre dig til en bedre løber. Styrkedelen vil foregå i DGI Huset om onsdagen før eller efter løbeturen til og med den 30. marts.

På Begynderholdet vil de fleste løbere være sundhedsløbere. Holdet er for dig, der gerne vil løbe i 30 min.

Træningsvarighed er ca. én time.

 

5-kæmperne er for begyndere og letøvede, som gerne vil løbe efter et mål: 5 km-distancen. Det er både for dig, der gerne vil træne efter at kan løbe en 5 km’er og for dig, der gerne vil løbe lidt hurtigere på 5 km. 5-kæmperne er for alle, der i udgangspunktet kan løbe 3-5 km. og har mod på lidt mere målrettet træning med interval træning osv..

Træningsvarighed er ca. én time..

 

Deltagelse i løbeskolen giver dig:

• 21 uger med 2 ugentlige løbetræninger

• Deltagelse i et internt løb

• Forplejning/forfriskning efter løbet

• Deltagelse i events

• Råd og vejledning til dig, der vil forbedre dit løb

• Et løbefællesskab og kompetente løbetrænere

 

Tilmelding:

Du kan tilmelde dig via DGI-Huset´s reception eller hjemmeside http://dgihusetaabybro.halbooking.dk/proc_holdplan.asp eller brug tilmeldingsknappen. Tilmeld dig nu og få 21 uger til kr. 389,- Pris 389 kr. til og med d. 5. februar herefter 449 kr. Tilmelding lukker d. 19. februar.

 

Tidspunkt:

Vi starter fra DGI-Huset Aabybro hver mandag kl. 17:30 og onsdag fra kl. 18:15 med fælles opvarmning. Efter træningen er der udstrækning og hyggesnak.

 

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Løbeskolens ledere Jane Foget eller Karsten Sørensen via mail: info@roflrun.dk eller facebook: https://www.facebook.com/roflrun/

De bedste løbehilsner

ROFLRun - Running - Outdoor - Fitness - Laughing

 

Jane Foget & Karsten Sørensen

Løbeskole Begynderholdet & 5-KÆMPERNE

Copyright © All Rights Reserved