Knæk Cancer Løbeskole 2019

Knæk Cancer Løbeskole 2019 !!!

Bliv en GLAD løber, hvor målet er deltagelse i Knæk Cancer Løbet Aabybro


Orienteringsaften onsdag den 14. august kl. 19:00 i DGI-Huset Aabybro.


Målgruppe:

Løbeskolen er for alle nybegyndere og let øvede, også unge mennesker med lyst til at komme i gang med at løbetræne under strukturerede forhold.

 

Periode:

Træningssæsonen indledes mandag den 19. august kl. 17:30 i DGI Huset. Start tidspunktet for BEGYNDERHOLDET er mandag kl. 19:00. Første aften starter med en orientering om de kommende løbeskoler. Vi fordeler os herefter på holdene og går/løber den første tur sammen. Herefter træner vi hver mandag og onsdag indtil løbet den 26. oktober.


Tempo:

Er du som de fleste – vil gerne – men det bliver ligesom ikke til noget. Så er Løbeskolen et godt tilbud til dig, som kunne tænke sig at komme i gang med at løbe eller, som gerne vil have lidt mere struktur på løbevaner.

Det vigtigste er at komme i gang – tempoet er underordnet.

 

Træningen med ROFLRun:

Ved løbeskolens start bliver der oprettet tre hold, hvor der tages udgangspunkt i den enkeltes form. Så du løber sammen med andre på det niveau, der passer til dig. Hvert hold træner efter eget løbeprogram, der stiger lidt i sværhedsgrad uge for uge.

Løbeguides fra ROFL Runners sørger for passende tempo og gå-pauser. Du skal afsætte 30-60 min til træningen. Vi starter helt fra bunden og bygger stille og roligt op mod dit mål.


Løbeskolen har 18 frivillige løbeguides, der selv er motionister og som gerne vil dele ud af deres løbeerfaring. Vores løbeguides er uddannet i DGI regi og planlægger selv ruterne for blandt andet at tilgodese variation i træningen.


Holdene:

Igangsætterne er holdet for dig, der er nybegynder og skal i gang. Og ”i gang” skal tages bogstaveligt. Der er meget gang i starten, og så går vi gradvist over til mere løb.

Du kan ikke være i for dårlig form til Igangsætterne, og træningen går ud på at hjælpe dig til at etablere en fast træningsrutine, forbrænde kalorier og finde glæden ved at gå, løbe og bevæge sig.

I tillæg til gang- og løbetræningen laves forskellige øvelser, der gradvist bygger din krop op til at kunne klare lidt mere. Målet er at løbe i 15 min.

Startnummer medfølger til Ome mile (1,6 km) distancen.


Begynderholdet er for begyndere, som i udgangspunktet kan løbe 5-10 min., hvis de løber stille og roligt. Træningen går ud på at etablere en fast træningsrutine, forbrænde kalorier og finde glæden ved at løbe og bevæge sig. I tillæg laves forskellige øvelser, der styrker kroppen og er med til at gøre dig til en bedre løber.

På begynderholdet vil de fleste løbere være sundhedsløbere. Holdet er for dem, der gerne vil løbe i 30 min.

Startnummer medfølger til 5-kilometer distancen.


5-kæmperne er for begyndere og letøvede, som gerne vil løbe efter et mål: 5 km-distancen. Det er både for dig, der gerne vil træne efter at kunne løbe en 5 km’er og for dig, der gerne vil kunne løbe lidt hurtigere på 5 km. 5-kæmperne er for alle, der i udgangspunktet kan løbe 15 min. og har mod på lidt mere målrettet træning med interval træning osv..

Startnummer medfølger til 5-kilometer distancen.


10-kæmperne K7 er for letøvede til øvede løbere, som gerne vil løbe efter et mål; 10 km-distancen. Det er både for dig, der gerne vil træne efter at kunne løbe en 10 km’er, og for dig der gerne vil kunne løbe lidt hurtigere på 10 km. 10-kæmperne er for alle, der, uanset tempo, kan løbe omkring 5-6 km og har mod på lidt mere målrettet træning med løb på niveau, tempoture, intervaltræning og CrossGymLøb.

Startnummer medfølger til 10-kilometer distancen.


10-kæmperne K6 forløbet er for øvede, let øvede og erfarne - måske dit første 10km løb. Fortræningsforløbet er beregnet for løbere, der som udgangspunkt kan løbe 8 km eller mere. Det vil være en fordel, at du er vant til at løbe to-tre gange om ugen.

Startnummer medfølger til 10-kilometer distancen.


Deltagelse giver dig:

*. Lær at løbe på 10 uger

*. Løbeprogram

*. Hjælp fra DGI uddannede løbeguides

*. Startnummer til Knæk Cancer Løbet lørdag den 26. oktober

*. Inkl. løbe t-shirt til løbet, som du vil kunne løbe i under hele løbeskolen

*. Løbetøj til favorabel pris

*. Råd og vejledning til dig, der vil forbedre dit løb

*. Et løbefællesskab og kompetente løbeguides


Tilmelding:

Tilmeldingen er åben. Få 10 uger til kr. 349,- til og med d. 26. august herfter kr. 449,-. Tilmelding lukker d. 28. august 2019.


Knæk Cancer Løbs T-shirt:

Løbe T-shirten er produceret i et yderst åndbart og svedtransporterende materiale. T-shirten er let, hvilket gør den yderst behagelig at løbe med - 100% polyester.


Tidspunkt:

Vi starter fra DGI-Huset Aabybro hver mandag kl. 17:30 og onsdag fra kl. 18:00 med fælles opvarmning. Start tidspunktet for BEGYNDERHOLDET er mandag kl. 19:00. Efter træningen er der udstrækning og hyggesnak.


Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Løbeskolens ledere Jane Foget eller Karsten Sørensen via mail: info@roflrun.dk eller facebook: https://www.facebook.com/roflrun/

 

 

De bedste løbehilsner

 

ROFLRun - Running - Outdoor - Fitness - Laughing


Jane Foget & Karsten Sørensen

Copyright © All Rights Reserved