5- & 10-KÆMPERNE K7

5 & 10-KÆMPERNE K7 !!!


Garanteret startnummer til

Aalborg Halvmarathon


Forløbet starter den 3. februar


Glæd dig allerede nu til et fantastisk løb fra den 3. februar 2019 !!! Der venter dig en unik løbeoplevelse..

 

Løbefællesskabet ROFL Run har samlet kræfterne og al viden om løb for at skabe et træningsforløb mod forårets mange mål.


Vi gentager succesen og udbyder løbeskoler for dig, der gerne vil være en del af et løbefællesskab. Hold formen ved lige henover vinteren og få styrket din krop, så du er klar til forårets mål. Vi starter op d. 3.. februar!


Målgruppe:

Løbeskolerne er for alle begyndere og let øvede, også unge mennesker med lyst til at komme i gang med at løbetræne under strukturerede forhold. Vi udbyder: 5- & 10-kæmperne. 5-kæmperne er for dig, der har gennemført Begynderholdet/5-kæmperne eller for den øvede løber, som elsker 5 km-distancen. De længere distancer dækkes af 10-kæmperne.

 

Periode:

Træningen indledes mandag d. 3. februar kl. 17:30 i DGI Huset. Første aften starter med en orientering om løbeskolerne kl. 17:30. Vi fordeler os herefter på de fire skoler og går/løber den første tur sammen. Herefter træner vi hver mandag og onsdag indtil den 24. juni 2019.


Tempo:

Er du som de fleste – vil gerne – men det bliver ligesom ikke til noget. Så er ROFL Run's løbeskolen et godt tilbud til dig, der gerne vil i gang med at løbe eller have lidt mere struktur på dine løbevaner.

 

Træningen med ROFLRun:

Ved løbeholdenes start bliver der oprettet tre hold, hvor der tages udgangspunkt i den enkeltes form. Så du løber sammen med andre på det niveau, der passer til dig. Hvert hold træner efter eget løbeprogram, der stiger lidt i sværhedsgrad uge for uge.

Løbeguides fra ROFL Runners sørger for passende tempo. Du skal afsætte 55 til 75 min træningen.


Løbeskolen har 16 frivillige løbeguides, der selv er motionister og som gerne vil dele ud af deres løbeerfaring. Vores løbeguides er uddannet i DGI regi og planlægger selv ruterne for blandt andet at tilgodese variation i træningen.


Løbehold:

5-kæmperne er for begyndere og letøvede, som gerne vil løbe efter et mål: 5 km-distancen. Det er både for dig, der gerne vil træne efter at kan løbe en 5 km’er og for dig, der gerne vil løbe lidt hurtigere på 5 km. 5-kæmperne er for alle, der i udgangspunktet kan løbe 3-4 km. og har mod på lidt mere målrettet træning med interval træning osv..

Træningsvarighed er ca. én time.


10-kæmperne K7 er for letøvede til øvede løbere, som gerne vil løbe efter et mål; 10 km-distancen. Det er både for dig, der gerne vil træne efter at kunne løbe en 10 km’er, og for dig der gerne vil kunne løbe lidt hurtigere på 10 km. 10-kæmperne er for alle, der, uanset tempo, kan løbe omkring 5-6 km og har mod på lidt mere målrettet træning med løb på niveau, tempoture, intervaltræning og CrossGymLøb.

Træningsvarighed er ca. én time og 15 min.


Du får:

• 21 uger med 2 ugentlige løbetræninger

• Mulighed for deltagelse i Aalborg Halvmarathon

• Forplejning/forfriskning efter løbet

• Deltagelse i events

• Medlemstilbud

• Råd og vejledning til dig, der vil forbedre dit løb

• Et løbefællesskab og kompetente løbetrænere


Når du er tilmeldt dig forløbet, så har vi reserveret et Aalborg Halvmarathon startnummer til dig.

Note: Du skal være tilmeldt inden den 26.02 for kunne få 50% rabat!! Tilmeldningen lukker den 26.02 for løbet.


Tilmelding:

Du kan tilmelde dig via ROFL Run´s hjemmeside:

https://roflrun.dk/webshop.html eller brug tilmeldingsknappen.

Tilmeld dig nu og få forløbet til kr. 299 til og med d. 1. marts herefter kr. 449. Tilmelding lukker d. 6. marts 2020.


Tidspunkt:

Vi starter fra DGI-Huset Aabybro hver mandag kl. 17:30 og onsdag fra kl. 18:00 med fælles opvarmning. Efter træningen er der udstrækning og hyggesnak.


Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte løbeholdenes ledere Jane Foget eller Karsten Sørensen via mail: info@roflrun.dk eller facebook: https://www.facebook.com/roflrun/

 

 

De bedste løbehilsner

 

ROFLRun - Running - Outdoor - Fitness - Laughing


Jane Foget & Karsten Sørensen

Copyright © All Rights Reserved