Om

Social løbefællesskab !!!

Hvad er ROFLRun?

 

ROFLRun (ROFL Runners) gik i luften d. 11. april 2016. Foreningens formål er, at skabe en samlet forening for medlemmer med samme fællesinteresse for løb i Aabybro/Brovst og omegn. Så KOM bare!


ROFL Run har to faste ugentlige træninger og i perioder vil der også være træning i weekenden. Der vil løbende blive koblet forskellige events på ROFLRun, således der kan være en event at træne hen imod. Afholdte løb/events i 2016/17/18/19:

*. Margueritløbet 2016 - Oxholm (Øland) Brovst d. 9. oktober 2016.

*. Knæk Cancer løbet Aabybro 2016 i uge 43

*. Nytårs trailløb v./Kokkedal Slot Brovst d. 8. januar 2017

*. Margueritløbet 2017 Fosdalen (Brovst) d. 24. september 2017

*. Knæk Cancer løbet Aabybro 2017 i uge 43

*. Nytårs trailløb v./Øland Skoven Brovst d. 7. januar 2018

*. SKYGGEBØRNsløbet d. 3. februar 2018

*. Margueritløbet 2018 Fosdalen (Brovst) d. 24. september 2018

*. Knæk Cancer løbet Aabybro 2018 i uge 43

*. Øland Nytårs Trailløb d. 6. januar 2019


Træningen/undervisningen består af forskellige moduler efter niveau. Så der er udfordringer for det enkelte medlem.  Af moduler kan der nævnes; løb på niveau, tempoture, puls, stabilitets- og styrketræning, løb med opsamling og på små områder eller på en markeret rute.

 

Vi vægter det sociale meget højt og ALLE kan derfor deltage uanset form og alder.

 

Vi vil inddele os i forskellige grupper alt efter distance, så alle nye løbere har mulighed for at få en god start på deres løbekarriere og de garvede løbere kan blive udfordret. Vi opfordrer til at alle hjælpe med at tage imod nye løbere i vores fællesskab og byder dem velkommen med et smil.

 

Vores nystartede løbefællesskab i Jammerbugt – har et mål om at hvad enten man ønsker at løbe eller ønsker at blive en bedre løber, så er det at møde nye mennesker og få motioneret et fælles mål for alle.

 

Det vigtigste er at alle føler sig velkomne, og ingen føler sig afskrækket. Det handler ikke om hvor langt eller hvor hurtigt man løber. Det handler om fællesskabet, det sociale og få sig rørt sammen.

 

Du kan forvente, at træningen vil være opbygget omkring Running - Outdoor - Fitness - Laughing i daglig tale ROFL. I praksis vil det betyde, at vi løber sammen i fællesskab i naturen (by, land, skov og strand) og at vi vil lave en række fælles løbeøvelser til styrkelse af vores almene velvære med et glimt i øjet :)


Da løbetilbuddet skal være nær dig vil der være startsteder i Aabybro, Biersted og på sigt Gjøl og Brovst på forskellige ugedage.


Der vil løbende blive koblet forskellige events på ROFLRun, således der kan være en event at træne hen imod.

 

 

De bedste løbehilsner

 

ROFLRun - Running - Outdoor - Fitness - Laughing


Jane Foget & Karsten Sørensen

Copyright © All Rights Reserved